Veelgestelde vragen

Bestellen.

Tot hoe laat kan ik bestellen. Tot 17.00 uur voor de dag van leveren. Thee word per post geleverd , levertijd is daar door 1-4 dagen.
Moet ik voor een minimum bedrag bestellen? Wilt u dat wij de bestelling bezorgen is het minimum bedrag € 25,00. Hierbij komen dan wel nog bezorgkosten. Komt u uw bestelling afhalen is er geen minimum bedrag.
Kan ik de bestelling ook op een ander adres laten bezorgen? Natuurlijk, het is altijd leuk om iemand anders te verrassen met een heerlijke taart , vlaai of thee-assortiment.
Waar bezorgen jullie? Wij bezorgen binnen Maastricht, Maastricht Airport, Smeermaas en Lanaken-centrum. Voor grotere bestellingen ergens anders kun je even telefonisch contact met ons opnemen. Wilt U informatie over bezorging in andere delen van Nederland of België kijk dan op onze landelijke site.
Bezorgen jullie ook op zon- en feestdagen?Nee, wij bezorgen niet op zon- en feestdagen.
Waar komt het gebak vandaan? Al het gebak wordt s'ochtends vroeg in de ambachtelijke bakkerij van Patisserie de Vries gemaakt. Vakmanschap en de fijnste grondstoffen staan garant voor een sublieme kwaliteit.

Bezorging/Afhalen

Waar kan ik mijn bestelling afhalen? Je kunt de bestelling ophalen in de bakkerij aan de Fort-Willemweg 34 (ma t/m zat. 7.30-12.30) , in de winkel van Patisserie de vries in winkelcentrum Brusselse Poort. (ma t/m zat. 9.30-18.00) of in de winkel van Patisserie de Vries in Lanaken ma t/m zat. 9.00-18.00.
Wat kost bezorgen? Bezorgen tussen 8.00 en 10.00 kost € 5,50 en tussen 10.00 en 12.00 € 4,50. Let wel op dat het minimale bedrag van je bestelling zonder bezorgkosten € 25,00 moet zijn.
Hoe laat wordt de bestelling afgeleverd?Je kunt kiezen tussen 8.00 en 10.00 of 10.00 en 12.00. Een exact tijdstip kunnen wij niet garanderen.
Wat gebeurt er als er op het afleveradres niemand aanwezig is? De chauffeur zal de bestelling bij de buren afleveren. Mocht ook dit niet lukken zal de chauffeur een afhaalbericht achterlaten en de bestelling mee terug nemen naar de bakkerij aan de Fort-Willemweg 34. De bestelling kan daar tot en met de volgende dag worden opgehaald. Mocht de bestelling niet worden opgehaald en nog niet zijn betaald zullen wij deze uiteraard toch factureren.

Foto, logo en of tekst.

Kan ik een foto of logo op een taart of vlaai laten zetten? Ja, je kunt tijdens het bestellen hiervoor kiezen en automatisch toevoegen aan je bestelling. Het liefst in JPG.
Kan ik tekst op een taart of vlaai laten zetten? Ja, je kunt tijdens het bestellen hier voor kiezen en de tekst opgeven (max. 40 tekens).
Kunnen jullie een kaartje of brief bij de bestelling leveren. Ja, je kunt tijdens het bestellen hier voor kiezen en de tekst opgeven. Wil je een brief bij de bestelling toevoegen kun je deze apart mailen.

Betaling.

Ik kom de bestelling ophalen. Je kunt bij het ophalen contant of met de pin betalen. Je kunt ook van te voren tijdens het bestellen met iDEAL betalen.
Ik laat de bestelling bezorgen. Je kunt tijdens het bestellen met iDEAL betalen. Als het bestel en bezorgadres hetzelfde zijn kun je ook contant bij de chauffeur afrekenen. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.
Krijg ik een factuur. De chauffeur heeft een kassa-bon met vermelding van de B.T.W. Is het besteladres niet hetzelfde als het bezorgadres zullen wij u een factuur toesturen (alleen voor bedrijven).
 

Contact.

Je kunt ons als volgt bereiken:

e-mail info@maastrichtgebak.nl

Patisserie de Vries (bakkerij)
Fort-Willemweg 34
6219 PB Maastricht
0031-(0)433212435

Patisserie de Vries
Brusselse Poort 85
6216 CG Maastricht
0031-(0)433431112

Patisserie de Vries
Stationsstraat 7
3620 Lanaken
0032-89716412